Vi hjälper dig göra effektivare medieinvesteringar

Upplever du att det är svårt att hänga med i de snabba förändringarna av medielandskapet?  Det är vår hemmaplan. Genom oss får du en vägledare som både förstår marknaden, kan guida dig och som administrerar alla dina aktiviteter före, under och efter en kampanj. Vi erbjuder Strategi, Media och Analys samt en plattform som hjälper dig att koppla ihop aktiviteterna med effekter i affären.

Vi erbjuder en helhetslösning

Vi är en oberoende mediebyrå som erbjuder strategisk medierådgivning, analys, planering och inköp i alla digitala och analoga mediekanaler. Med databaserade verktyg och medarbetare som insiktsfullt kan koppla ihop medieeffekter med affärseffekter, försöker vi alltid skapa medielösningar som gör skillnad. Ambitionen är att våra kunder och samarbetspartners ska tycka att vi är en riktigt bra mediebyrå, varje dag.   

Det handlar om Strategi

Strategi handlar om att välja rätt riktning för kommunikationen utifrån gemensamma insikter. Vi gör marknadskartläggningar och konsumentanalyser som ligger till grund för strategiarbetet. Vi tar fram underlag för budgetering och vi rekommenderar den mest effektiva mixen av mediekanaler för att nå målsättningen med kommunikationen.

Det handlar om Media

Inom media erbjuder vi detaljerad kampanjplanering i samtliga digitala och analoga mediemiljöer, pris och rabatt modulering, upphandling av kommersiellt utrymme, annonskontroll, reklamationshantering, mediemöten för kund räkning, utvärdering, bokning, optimering och fakturering samt vid behov administration av material.

Det handlar om Analys

Vi vill alltid veta, därför grundar sig vårt arbete på noggrann analys. Analys före egen aktivering av kunder/konsumenter/besökare/medlemmar/målgrupper, marknaden, omvärldsfaktorer, konkurrenter, mediekanaler, reklamkoncept etc. och efter aktivering i form av kampanjmätningar och varumärkestracking. För att kunna erbjuda maximal effektivitet och affärsnytta i våra tjänster arbetar vi i en agil arbetsprocess, som både säkerställer en optimal mediemix och ett ständigt lärande i samarbetet med våra kunder. 

Business_hub

Här samlar vi allt på ett ställe

I arbetet tar vi kraft och lärdomar från BusinessHub, en egenutvecklad insiktsplattform. Genom att använda BusinessHub kan vi på ett enkelt och överskådligt sätt identifiera och beskriva sambandet mellan kommunikationsinsatser och affärseffekter, få marknadsbudgeten att gifta sig med försäljningsbudgeten.

“Jag hade inte kunnat drömmaom ett bättre samarbete 2”

- MARKUS ANDERSSON
VD Coop Sverige

Se hela intervjun ›
“Jag hade inte kunnat drömmaom ett bättre samarbete 3”

- MARKUS ANDERSSON
VD Coop Sverige

Se hela intervjun ›
Nyfiken?Se alla våra referenser »

Låt oss ta en kaffe ihop 

Låter det spännande och intressant? Tveka inte att ta kontakt med oss så berättar vi mer om hur vårt arbetssätt och våra verktyg kan hjälpa dig och ditt företag!