Om oss

En riktigt bra mediebyrå

Om oss

Tanken var att det här skulle det bli en sida om hur fantastiska vi är. Med vision, mission och kärnvärden. En modern mediebyrå med egna kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Och med målet att bli förstahandsvalet för annonsörer inom detaljhandeln i Norden.

Vi planerade de perfekta nyckelorden – lång och relevant erfarenhet av strategisk medierådgivning, analys, planering och inköp. En mediebyrå som kombinerar kunskap om medier och konsumentbeteenden med ny teknik och databaserade insikter. Kort sagt en mediebyrå som dansar i takt med tiden. Oavsett om det handlar om TV, utomhusreklam, radio, bio, direktmarknadsföring, print, sociala medier, SEM/SEO, programmatic display eller video etc.

Det är egentligen inget fel på den här beskrivningen, men vi känner att det är något som saknas.

 

Vi gillar ju att jobba tillsammans...

Vi arbetar på topp när det inte finns några trösklar att kliva över. När vi får vara din förlängda arm och jobba med dig, inte för dig, strategiskt och kreativt. 

 

...med din affär...

Vi vill snabbt veta hur det går. Hur olika mediekanaler verkar och samverkar för att skapa förändring. Vi vänder ut och in på all tillgänglig data för att hjälpa till. Och det är så vi vill arbeta.

 

...varje dag.

Målet med samarbetet är en lönsam relation. Ett partnerskap med ett gemensamt fokus i vardagen, där vi jobbar i takt med varandra. Något annat är ingen av oss intresserade av, eller hur?

Välkommen att ringa, mejla eller besöka oss!

TBS i korthet

Trots att vi är en av Sveriges äldsta fristående mediebyråer känns det tjatigt att prata om 25 års erfarenhet. Det viktiga är hur vi har använt tiden. Att vi haft roligt, fått nya kunder, uppdrag och medarbetare längs vägen samt att vi hela tiden har utvecklats till vad vi är nu – en riktigt bra mediebyrå mitt i den digitala omställningen.  

Hur har vi hjälpt andra?

Vem som helst kan prata om sina tjänster och arbetsmetoder. Men hur kan du veta att vi vet vad vi gör? Att vi verkligen uppnår de resultat vi lovar och gör vårt yttersta för att förstå våra kunder? Kika på våra kundcase. Där får du själv höra från våra kunder och kan avgöra själv vad vi är för typ av byrå.  

 

Video: Kundcase Åhléns

Vilka är vi?

En byrå blir lätt bara ett namn. Men det vill inte vi vara. Vi vill inte att det ska stå “Christian från TBS” när vi ringer dig. Vi vill använda våra riktiga namn. För vi vill lära känna dig på riktigt. Och vi hoppas att du känner detsamma. Vill du veta mer om oss som jobbar här?

 

Träffa oss

 

Vår blogg

Läs det senaste från vår blogg där vi hjälper dig att hålla dig uppdaterad inom medie-djungeln.

LÄS MER

Olle3b-beskuren-mindre

Har du några frågor om våra tjänster, eller undrar hur vi kan hjälpa just dig?

Olle Borgstav
VD & Projektledare
+46 708 44 23 50 olle.borgstav@tbs.se