Karriär

Valmöjligheter. Det tror vi att du gillar.

Karriär

Vi tror att du tycker om att hjälpa andra. Att du har öga för dina medmänniskor.

Kanske är du den där personen som håller upp dörren för den som kommer efter dig. Automatiskt, utan att ens vara medveten om det.

Människor intresserar dig helt enkelt. Och vad som driver människor. Vad som får den ena att skratta medan den andra är likgiltig. Bulle eller muffins, latte eller espresso, gult eller grönt. Alla dessa val som vi människor gör varenda dag.

 

Valmöjligheter. Det tror vi att du gillar.

Hos oss får du hjälpa våra uppdragsgivare att kommunicera rätt produkt eller tjänst till rätt målgrupp. Så att personen som ska handla vet var. Och att det finns en ny modell, en ny färg eller kanske en ny smak.  

 

Affärsmöjligheter. Det tycker du är intressant.

Din nyfikenhet leder till nya affärer för oss och våra kunder. Du är speciellt intresserad av att skapa affärsmöjligheter inom media och vi hoppas att ditt engagemang bidrar till lönsamhet för oss och våra uppdragsgivare.

 

Takhöjd. Hos oss behöver du inte huka dig.

Tvärtom. Som en av oss vill du och kan ta ansvar. Det finns gott om plats för allas åsikter. Vi gillar media och vi gillar att ligga långt framme. Det betyder att vi samarbetar och delar kunskap.

 

Tydliga roller. Det fungerar bäst för våra medarbetare.

Hos oss arbetar du i den roll som passar dig bäst. Som mediaplanerare eller projektledare. Arbetsuppgifterna formas efter dina kunskaper och kundens behov. Kanske är du analytikernas mästare eller en trendspanare som upptäcker beteendemönster långt före alla andra? Oavsett är du välkommen att kontakta oss och berätta mer om dig.

 

Lediga tjänster