Theresa Broströmer

Theresa Broströmer
Projektledare
Stockholm
+46 707 44 70 80 theresa.brostromer@tbs.se

Theresa är projektledare och medierådgivare på Stockholmskontoret. Hon är generalist och ansvarar för den övergripande medieplanen som inkluderar alla medieslag. Hon är också specialist på TV. Theresa ansvarar för att hålla ihop sitt kundteam och jobbar för att varje kampanj blir så bra som möjligt för varje kund.

Theresa är en jättebra teamleader, alltid med ett leende på läpparna och en rolig historia att börja dagen med. Hon brinner för laget, mötet med medierna och relationen till kunden. Långa samarbeten där allt flyter riktigt bra, där olika parter utvecklas över tid, då trivs Theresa.

Theresa är en av de som har varit längst på byrån. Innan TBS har hon arbetat med allt från radio, TV, tidskrifter och produktionsbolag för reklamfilm. Theresa är född och uppvuxen i Malmö men sedan mitten av 90-talet bosatt i Stockholm. Hon har även hunnit med att bo ett antal år i Milano där hon bland annat jobbade med mode och studerade italienska.

Under uppväxten drömde Theresa om att bli konsertflöjtist. Istället gifte hon sig med en musikproducent och ägnar sig numera mest åt spontandans med barn och vänner hemma på Essingen.