Sophie Yard

Sophie Yard
Campaign Manager Digitala Medier
Stockholm
072-3584008 sophie.yard@tbs.se

Sophie är Campaign Manager och tillhör vårt digitalteam. Hon ansvarar för att alla digitala kampanjer mäts och följs upp på bästa sätt utifrån uppsatta kampanjmål. Sophie är även den som håller koll på att annonsmaterial följer tekniska specifikationer och levereras i tid till medier. Hon är spindeln i nätet på digitalavdelningen och håller kontakt med kund, reklambyrå, medier och teknikleverantörer.

Sophie är utbildad inom kommunikation på Stockholms Universitet och inom webbutveckling på Högskolan i Skövde. Hon har tidigare arbetat på flera större mediebyråer men även på bildbyrå och inom retail, i bokhandel och skivbutik.

Eftersom utvecklingen går rasande snabbt inom digital media behöver man ständigt vidareutbilda sig och hålla sig à jour med tekniken. Det gillar Sophie. Det dagliga arbetet förändras hela tiden och nya utmaningar uppstår. Att ständigt hitta de smartaste lösningarna för kunderna när det gäller digitala styrningar, optimering och mätning är drivkraften för Sophie. Hon gillar problemlösning.

Fritiden tillbringar Sophie gärna i naturen. Helst ihop med barnen. Inspiration får hon av musik och teater. Djur får henne att må bra. Hästar framför allt. Sophie älskar att resa och uppleva olika delar av världen. Hon har alltid kameran i handen. Det är Sophie som har tagit bilderna av TBS medarbetare på den här sidan.