Pier Zigante

Pier Zigante
Chef Projektledare/ Partner
Malmö
+46 709-66 23 61 pier.zigante@tbs.se

Pier är ansvarig för TBS alla projektledare samt kontoret i Malmö, som han startade upp 2012. Utöver detta är han är även delägare i bolaget och jobbar själv som projektledare. Det innebär att Pier hjälper våra kunder, främst i Sydsverige med medie- och kommunikationsstrategier.

Pier har arbetat i mediebranschen sedan 2001. Han har en bakgrund inom både print, TV och digitala medier och har jobbat på flera av de större mediehusen.

För att bredda sin kompetens ytterligare har Pier parallellt läst både Strategisk marknadsföring och Business management på IHM. Detta gör att Pier har bred kunskap inom olika delar av marknadsföring och är en duktig generalist som har stor förståelse för hur olika medier samverkar och förstärker varandra. 

Pier är en glad prick. Han jobbar alltid på att stämningen på TBS ska vara positiv, varm och personlig. Det är viktigt att SE kunden. Att verkligen förstå kundens affär och dagliga utmaningar. Varje kund ska känna sig prioriterad på TBS, menar Pier. Det är viktigt. Alla ska känna sig välkomna hos oss. Det gäller såväl kunder som samarbetspartners och leverantörer. Och arbetskamrater förstås.

Även på fritiden vill Pier ha det varmt och gott. Hans passion är resor till varmare breddgrader. Pier älskar värmen och havet. Kanske hänger den här passionen samman med hans italienska efternamn. Vad många inte vet är att världens största tryffel för länge sedan hittades i Italien av en annan Zigante.