Paul Macksey

Paul Macksey
Chef Broadcast & Digitala Medier
Stockholm
070-729 87 70 paul.macksey@tbs.se

Paul är ansvarig för TV och Digitalavdelningen. Det är hans uppgift att hålla ihop teamet så att vi tillsammans levererar vassa kampanjer med effektiva medielösningar för våra kunder. Han brinner för att effektivisera arbetsprocesser genom att jobba smartare och att hitta nya tekniska lösningar.

Paul gillar utmaningar och en av dem är förhandling med medier. Något som Paul är grym på. Det är ett sätt av många att ge mervärde åt kunden i det dagliga arbetet, säger Paul. Han har stor förståelse för vad kunder önskar sig av en mediebyrå, vad som är viktigt och hur man åstadkommer detta, eftersom han själv har arbetat som marknadschef. Paul har även många år bakom sig både från andra mediebyråer och från auditbolag.

När Paul inte driver utvecklingen framåt på TBS ägnar han sig åt olika bollsporter, framför allt basket där han även tränar juniorlag. När tid finns lockar egentid på stan med Lisa, hans fru. Semestern spenderas ofta i USA, hos släkten i Philadelphia. Men på sommaren lockar stugan i Roslagen mest.