Olle Borgstav

Olle Borgstav
Byråchef Stockholm & Projektledare
Stockholm
+46 708 44 23 50 olle.borgstav@tbs.se

Olle är chef för TBS i Stockholm. Han är även delägare i bolaget och projektledare. Olle arbetar främst med medie- och kommunikationsstrategier för TBS större kunder. Han har även personalansvar för alla medarbetare på Stockholmskontoret.

I botten är Olle är civilekonom och han har jobbat med olika delar av reklam och media i hela sitt yrkesliv. Olle har även varit på kundsidan som marknads- och försäljningschef. Det gör att han är en bra generalist som har koll på alla delar av kommunikationen i olika mediekanaler. Olle är en riktig doer, en som får saker att hända. Det står aldrig still när Olle är inblandad.

Det är väldigt roligt att få vara med och bygga starka företag som är lönsamma och hållbara över tid med hjälp av kommunikation. Det bästa är när laget tillsammans skapar riktigt bra kommunikation som gör skillnad på riktigt. När duktiga personer vill börja arbeta på TBS och när spännande kunder vill inleda samarbete med oss. Då är det riktigt kul att gå till jobbet.

Olle börjar och slutar alla dagar med träning. Det kan vara ett cykelpass eller någon lagsport. Det ger både energi och tid till eftertanke. Olle trivs också väldigt bra i naturen, på sjön eller i skidbacken. Helst tillsammans med familjen och vännerna.