Olle Borgstav

Olle Borgstav
VD/ Partner
Stockholm
+46 708 44 23 50 olle.borgstav@tbs.se

Olle är VD och övergripande ansvarig för företaget.

Det viktigaste är att skapa rätt förutsättningar för alla medarbetare att kunna göra ett riktigt bra jobb. Alla på TBS skall veta vad som ska göras och vad som förväntas av dem. Olle arbetar även som projektledare med medie- och kommunikationsstrategier i en del av kundteamen.

I botten är Olle är civilekonom och han har jobbat med olika delar av reklam och media i hela sitt yrkesliv. Olle har även varit på kundsidan som marknads- och försäljningschef. Det gör att han är en bra generalist som har koll på alla delar av kommunikationen i olika mediekanaler. Olle är en riktig doer, en som får saker att hända. Det står aldrig still när Olle är inblandad!

Det är väldigt roligt att få vara med och bygga starka företag som är lönsamma och hållbara över tid med hjälp av kommunikation. Det bästa är när laget tillsammans skapar riktigt bra kommunikation som gör skillnad på riktigt. När duktiga personer vill börja arbeta på TBS och när spännande kunder vill inleda samarbete med oss. Då är det riktigt kul att gå till jobbet.

Olle börjar och slutar helst dagen med träning. Det kan vara ett cykelpass eller någon annan sport. Det ger både energi och tid till eftertanke.