Nina Söderbäck

Nina Söderbäck
Ekonomiassistent
Stockholm
+46 704 41 92 72 nina.soderback@tbs.se

Nina är ekonomiassistent. Det innebär att hon tar hand om den dagliga ekonomihanteringen på TBS. Ofta är det Nina man träffar först när man kliver in på kontoret på Sveavägen i Stockholm. Hon har nämligen även ett visst ansvar för kontoret och TBS besökare.

Nina har tidigare erfarenhet av ekonomiarbete från både större och mindre företag och hon har studerat företagsekonomi, statsvetenskap och antropologi på Stockholms universitet. Detta ger henne en bred grund att stå på. Förutom att Nina har stenkoll på ekonomi och är bra på att ta folk är hon en riktig globetrotter. Nina älskar att resa och har växt upp på flera platser i olika delar av världen. Självklart talar hon ett flertal olika språk.

När Nina åker på semester blir det oftast i en skidbacke eller på en surfbräda eller något annat fartfyllt, helst i ett nytt land där hon inte har varit tidigare. Avkoppling är yoga, böcker och musik.

Ninas starka sidor är att hon är öppen för nya saker och gillar utmaningar. Hon gillar att se saker ur olika perspektiv och kan konsten att prioritera när det blir stressigt. Nina är en riktig lagspelare med teamet i fokus och hon gillar att ingen dag är den andra lik på TBS. Man blir delaktig i allt möjligt, högt och lågt, och det är det som gör det roligt att jobba på TBS.