Monica Svensson Wendt

Monica Svensson Wendt
Partner & Byråchef Malmö
Malmö
0723-898985 monica.svensson.wendt@tbs.se

Monica är delägare i TBS och chef för Skånekontoret. Hon är även kundansvarig och projektledare för ett antal av TBS kunder. Innan Monica kom till oss arbetade hon länge inom TV med allt från reklam, sponsring och digitala lösningar.

Monica är en riktig vinnarskalle, vilket märks både på jobbet och privat. Hon tränar och tävlar i det mesta. Löpning, skidåkning, crossfit eller något annat fartfyllt. Lika målmedveten och passionerad är hon när det gäller sitt arbete. Monica bygger upp mediestrategier baserade på grundliga analyser och har modet att föreslå innovativa och kreativa lösningar för våra kunder, för bästa effekt och resultat såklart.

Monica är utbildad inom marknadsföring och ekonomi från Malmö Högskola och har även studerat Digital Communication, Content Marketing och Social Media Strategi vid Berghs School of Communication.

Sport genomsyrar även fritiden för Monica och hennes familj. Gärna utomlands. Skidåkning med familjen i italienska alperna eller vindsurfing i Australien är favoriter. Men att heja fram Malmö FF på hemmaplan är inte heller fel.