Marcus Kres

Marcus Kres
Chef Analys
Stockholm
070-379 77 87 marcus.kres@tbs.se

Marcus ansvarar för Analysavdelningen på TBS. Hans uppgift är att skapa och genomföra undersökningar, analysera och påvisa effekten av kommunikation. Marcus största tillgång är nyfikenhet. Han vill alltid veta lite mer och se hur saker hänger ihop. Det är nyckeln till att kunna utveckla kundens affär, menar Marcus. Att hitta svaren som gör skillnad. Marcus undersökningar och analys ligger till grund för medieplanerarnas arbete med kommunikationsstrategier för alla TBS kunder.

Marcus är utbildad ekonom och statistiker och har lång erfarenhet av analys både från mediebyrå och andra organisationer som tex Rädda barnen. Fritiden spenderar Marcus helst tillsammans med fru och barn hemma i Saltsjöbaden och när tillfälle ges är det skidåkning, segling och dykning som lockar.

Det man inte alltid kan ana utifrån hans seriösa yttre och smarta föreläsningar, är att Marcus är en väldigt rolig prick som har en hel palett av partytricks i bakfickan. Han kan till exempel inta ett Digestivekex på höjden och drar sig inte för att dansa magdans mitt på Odenplan iförd traditionell haremsdräkt.