Magnus In de Betou

Magnus In de Betou
Programmatic
Stockholm
+46 763 475 385 magnus.indebetou@tbs.se

Magnus är vår expert när det gäller programmatisk annonsering. Det vill säga digitala annonsköp via system, där man har möjlighet att rikta sitt budskap väldigt väl i målgruppen med hjälp av data.

Magnus har ägnat sig åt Programmatic sedan millennieskiftet och driver utvecklingen framåt här på TBS. Magnus ser till att vårt erbjudande håller toppklass och ansvarar för att hela TBS håller sig à jour med utvecklingen på området.

Den dagliga utmaningen för Magnus är att på bästa sätt rikta budskap rätt i målgruppen med hjälp av teknik och data, utifrån givna målsättningar och insikter. Förutom detta ser Magnus till att vi har goda relationer med relevanta publicister, han granskar och utvärderar datakällor och håller koll på ny teknik.

Det roligaste med jobbet är att hitta möjligheter i gränslandet där teknikutveckling och kommersiell framgång möts, tycker Magnus. Att konstant ligga i framkant, testa det som inte testats tidigare och att göra riktigt bra kampanjer tillsammans med medarbetare, uppdragsgivare och samarbetspartners.

När Hammarby spelar fotboll på Söderstadion är Magnus garanterat på läktaren. Magnus är även en hängiven hårdrockare och han älskar att fiska. Men mest tid spenderar Magnus med sin lilla familj i sitt flytande hus i Nacka. En väl bevarad hemlighet om Magnus är att han är grym på lufttrumpet.

Magnus är civilekonom i botten och har tidigare drivit egna företag inom digital media. Han är en av de som har arbetat längst här på TBS.

Mer om programmatic finns att läsa i vår guide som går att ladda ner under Publicerat här på TBS.se