Madeleine Karlsson

Madeleine Karlsson
Mediespecialist
Stockholm
0707-140614 madeleine.karlsson@tbs.se

Madeleine är mediespecialist. Hon tar fram medierekommendationer inom främst utomhus, bio, radio och tryckta medier för TBS kunder. Det innebär att hon ständigt behöver hålla sig uppdaterad inom alla de olika medieslagen. Madeleine planerar kampanjupplägg, tar in offerter, skapar medieplaner, bokar medieutrymme och följer upp resultatet. Det handlar om att hitta den perfekta mediemixen för varje kund, till varje kampanj.

Madeleine har arbetat inom media i över 20 år. Det har varit TV-produktion, event, print och bio-reklam, både i Sverige och utomlands. Innan Madde halkade in på mediaspåret har hon även arbetat i klädbutik och inom olika serviceyrken.

För Madeleine är det relationerna som är roligast i jobbet. All kontakt med kunder, medier och arbetskamrater är det som gör varje dag unik och spännande. Detsamma gäller fritiden för Madde. Hon spenderar helst sin lediga tid med familj och vänner gärna på upptäcktsfärd i ett nytt land eller inom gastronomins spännande värld.

Madeleines styrka är att hon är lösningsorienterad och strukturerad, samtidigt som hon är kreativ och bra på att lyssna. Hon förstår våra kunders utmaning och är dessutom en duktig förhandlare. Förutom utbildning inom TV-produktion har Madeleine studerat reklam, konst och psykologi. Allt detta har hon stor nytta av i sitt dagliga arbete.