Jessica Löfgren Norrman

Jessica Löfgren Norrman
Chef Mediespecialister/ Projektledare
Göteborg
+46 707 98 98 97 jessica.lofgren@tbs.se

Jessica är ansvarig för TBS alla mediespecialister och kontoret i Göteborg. Utöver detta är hon kundansvarig och projektledare. Jessica hjälper TBS kunder med strategisk och taktisk marknadskommunikation, utifrån var och ens affärs- och kommunikationsmål.

Jag försöker alltid vara lyhörd och flexibel, säger Jessica. Att verkligen lära känna kunden och företaget är grunden för att förstå deras utmaningar. Att hitta de riktigt bra medie- och kommunikationslösningarna, det är vad som driver mig.

Jessica har jobbat inom media i närmare 25 år, varav 18 år på mediebyrå. Hon tycker fortfarande det är lika roligt med media i all form. Framför allt nu, med alla de möjligheter som finns med nya och gamla mediekanaler. Det är väldigt stimulerande.

Jessica har alltid nära till skratt, något som smittar. Ingen kan sura när Jessica är i närheten. Vad väldigt få känner till är att Jessica är utbildad räddningshundinstruktör. Hon kan fira ner sig för en husvägg med en hund på ryggen i full brandmansutrustning på nolltid. Många gånger har Jessica varit med och sökt efter försvunna personer genom åren.