Fia Eriksson

Fia Eriksson
Mediepecialist Digitala Medier
Stockholm
+46 707 225 118 fia.eriksson@tbs.se

Fia anställdes på TBS som ekonomiassistent. Men efter hand började hon mer och mer arbeta tillsammans med digitalavdelningen, som Campaign Manager. Numera planerar hon kampanjer och är rådgivare inom digitala medier. Det innebär att hon tar hand om kampanjer från ax till limpa från kampanjplanering och bokning av medieutrymme, via materialhantering fram till uppföljning och analys. Eftersom hon dessutom har koll på ekonomin kan man hävda att Fia bäst av alla vet hur slipstenen ska dras på en mediebyrå.

Fia har den viktiga drivkraften att alltid vilja lära sig nytt. Det är nödvändigt när man arbetar med digitala kanaler. Medielandskapet ändras hela tiden och det gäller att hänga med. Dessutom är Fia inte typen som ger sig i första taget. Hon vill alltid ge kunden det allra bästa.

Fia har länge spelat basket på elitnivå. Det märks även i jobbet på hennes driv och energi. Fia är en riktig lagspelare och en härlig person med hjärtat på rätta stället. Detta i kombination med hennes sinne för struktur och ordning gör att hon är en mycket viktig spelare i TBS-laget.

Fia har en kandidatexamen inom HR, Human Resources. Resten har hon lärt sig på vägen. Innan TBS har Fia även arbetat som administratör och inom hotell & konferens.

När Fia inte ägnar sig åt TBS kunder eller spelar basket lagar hon gärna mat. Att testa nya recept och bjuda vännerna har blivit ett stort intresse på senare tid.