Elisabeth Söderstam

Elisabeth Söderstam
Mediespecialist
Stockholm
+46 707 79 07 16 elisabeth.soderstam@tbs.se

Elisabeth är mediespecialist. Hon är rådgivare för våra kunder när det gäller bästa medieval till bästa pris i syfte att effektivt nå fram till målgruppen. Att göra en riktigt bra rekommendation och förhandla bästa pris med medierna utifrån given budget, det är drivkraften för Elisabeth. Jag vill alltid göra bästa möjliga affär för kunden. Förutom rekommendationer och förhandling håller Elisabeth reda på material, deadlines och fakturering samt ser till att vi har goda relationer med mediehus och publicister.

Elisabeth har arbetat länge inom mediebranschen på flera olika mediebyråer. Hon är utbildad på RMI Berghs, Ekonomihögskolan i Växjö och Poppius journalistskola i Stockholm. Elisabeth har även en tidigare karriär inom polisen där hon arbetade på Rikskriminalen under ett antal år.

När Elisabeth inte jobbar hittar man henne oftast i växthuset hemma i Nacka. Hon älskar att odla grönsaker och blommor. Elisabeth är en riktig utomhusmänniska som föredrar att spendera tid på Gotland, till sjöss i skärgården, eller på upptäcktsfärd i främmande land. Elisabeth är en nyfiken person som alltid törstar efter ny kunskap och erfarenheter. En hemlig dröm är att lära sig göra standup comedy. Jag älskar att få människor att skratta och må bra, säger Elisabeth