Christian Forsman

Christian Forsman
VD
Stockholm
+46 707 31 60 24 christian.forsman@tbs.se

Christian är VD och övergripande ansvarig för företaget. Det är Christian som har grundat TBS 1991. Som VD har Christian ansvar för alla de saker som ingen annan fått ansvaret för. Det viktigaste är att skapa rätt förutsättningar för alla medarbetare att kunna göra ett riktigt bra jobb. Alla på TBS skall veta vad som ska göras och vad som förväntas av dem. Christian är även projektledare i några av kundteamen. Ibland kan det bli lite vaktmästarjobb också.

Det roligaste är när man känner att det jobb vi gör för en annonsör verkligen ger resultat och att vi tillsammans med kunden ser en utveckling som går åt rätt håll. När vi utvecklas tillsammans med kunden och lär oss på vägen, så att vi kan ta oss an svårare och mer intressanta uppgifter. Då är det som bäst menar Christian. Det är också roligt att se hur olika medarbetare i företaget utvecklas och gör framsteg.

Christian är en visionär och stor inspiration för oss alla på TBS. Hans bästa egenskap är att människor känner sig bekväma i hans sällskap. Med det kommer man långt. Christian har lätt för att ta folk och få med sig alla in i nya utmaningar.

När Christian inte ägnar sig åt TBS seglar han, spelar golf eller åker skidor, helst med familjen. Christian ägnar även en hel del tid åt landstället i Varberg och åt att lära sig spela piano. Han läser mycket. Gärna om vetenskap, teknik, miljö- och samhällsfrågor eller filosofi. När han inte lagar mat förstås. Christian är fenomenal på matlagning och riktigt grym på såser.

Christian är civilingenjör från Chalmers och har en Master of Business Administration från Columbia University i New York.  Han har även arbetat som Managementkonsult under många år innan TBS.