Christian Forsman

Christian Forsman
Grundare & SO
Stockholm
+46 707 31 60 24 christian.forsman@tbs.se

Christian grundade TBS år 1991 och har varit med i mediebyråbranschen i runt trettio år. Han har en lång och gedigen erfarenhet av hur utvecklingen har varit och i ljuset av detta också en känsla för vad som kommer att hända i framtiden. 

Som grundare utan linjeansvar har man en friare roll och kan bistå med råd och dåd i hela företaget både intern och med kunder.  Det känns fantastiskt att fritt bidra där det behövs, om det behövs.

Christian är en visionär och en källa till inspiration för oss alla på TBS. Hans bästa egenskap är att människor känner sig bekväma i hans sällskap. Med det kommer man långt. Christian har lätt för att ta folk och få med sig alla in i nya utmaningar.

När Christian inte ägnar sig åt TBS seglar han, spelar golf eller åker skidor, helst med familjen. Christian ägnar även en hel del tid åt landstället i Varberg och åt att lära sig spela piano. Han läser mycket. Gärna om vetenskap, teknik, miljö- och samhällsfrågor eller filosofi. När han inte lagar mat förstås. Christian är fenomenal på matlagning och riktigt grym på såser.

Christian är civilingenjör från Chalmers och har en MBA från Columbia University i New York.  Han har även arbetat som Managementkonsult under många år innan TBS.