Kundcase

Kunder

Hur har vi hjälpt andra?

Vem som helst kan prata om sina tjänster och arbetsmetoder. Men hur kan du veta att vi vet vad vi gör? Att vi verkligen uppnår de resultat vi lovar och gör vårt yttersta för att förstå våra kunder? Kika nedan på våra kundcase. Där får du själv höra från våra kunder och kan avgöra själv vad vi är för typ av byrå.

ÖoB kopplar lönsamheten till kommunikationen

Den lilla lanthandeln växte till Runsvengruppen som 1992 tog över varuhuset ÖoB. Idag består ÖoB av hundra varuhus runt om i landet. Med en personalstyrka på drygt 1 500 personer och en omsättning på cirka 4 mdkr är ÖoB ett av Sveriges tio starkaste varumärken inom detaljhandeln

 

Läs vårt kundcase om ÖoB

 

BDS ökar trafiken till sin hemsida med 260%

BDS är en rikstäckande kedja med fria företagare som driver bildelsbutiker och bilverkstäder på ca 200 platser i Sverige. Trots att de har 80 års erfarenhet av bilbranschen, finns i Sverige, Finland, Estland och Lettland och omsätter varje år ca 100 miljoner Euro kände de behovet att öka sin varumärkeskännedom. Med TBS hjälp lyckades de öka den med 50% bland bilägare och öka trafiken till sin hemsida med med 260%. Vill du veta hur? 

Läs vårt kundcase om BDS

 

TBS hjälper Kollektiva hitta sin målgrupp med rätt medieval

Kollektiva är ett nystartat bolag som bryter ny mark inom fin tech. Kollektivas vision är ett marknadsbaserat pensionssystem utan inbyggda intressekonflikter. Inför lanseringen i augusti 2015 stod de inför ett stort problem: Med en restriktiv budget skulle Kollektiva nå en bred målgrupp! TBS utformade en mediestrategi som såg till att Kollektiva nådde ut till sin målgrupp med god genomslagskraft inom den.

Läs mer

Berätta om dina utmaningar!

Är det varumärket som behöver stärkas? Eller vill du få nya konsumenter att upptäcka dina produkter och tjänster? Vi har lösningen!

 Kontakta oss! 

 

Christianportratt.jpg

Har du några frågor om våra tjänster, eller undrar hur vi kan hjälpa just dig?

Christian Forsman
VD & projektledare
+46 707 31 60 24 christian.forsman@tbs.se