TBS Blogg

Vill du att din nästa butiksöppning ska vara himmel eller...?

Jessica Löfgren Norrman

Jessica Löfgren Norrman

"Jag började på TBS i Göteborg 2008 och arbetar idag som projektledare för ett antal kunder i olika branscher. Jag har cirka 20 års erfarenhet av mediebranschen och jag tror stenhårt på att alltid ha kundens bästa i fokus, i alla beslut och rekommendationer. Min drivkraft på jobbet är att kontinuerligt försöka bli bättre i allt jag gör."

Vid butiksöppningar får du svar blixtsnabbt. Succé eller fiasko. Himmel eller… Därför kommer vi i en serie blogginlägg gå igenom våra erfarenheter och tankar som underlättar din nästa butiksöppning.

Butiksöppningar kvittot kommer blixsnabbt.jpg

 

Ta del av insikter från 300 butiksöppningar

Efter snart 300 butiksöppningar tänkte vi att nu är det hög tid att vi delar med oss av kunskaper och insikter vi samlat på oss. Att vi delar med oss av råd och tips som mejslats fram under arbetet vi gjort och gör tillsammans med våra kunder inom detaljhandeln. Erfarenheter och kunskaper som vuxit fram och förädlats under många år. Och som vi nu förpackat i ett komprimerat format. För en himmelsk butiksöppning. Det är ambitionen.

Alla förutsättningar ert varumärke behöver för att lyckas

Vi kommer naturligtvis inte att i detalj beskriva hur du skulle kunna agera för att butiksöppningen du just nu kanske planerar för ska bli den succé som du önskar och varumärket förtjänar. Det kan vi inte eftersom varje varumärke är unikt och varje butiksöppning har sina speciella förutsättningar. Däremot kan vi dela med oss av övergripande kunskaper och insikter som vi av erfarenhet vet bidrar till lyckade butiksöppningar.

 

Butiksöppningar som gynnar ditt företag

 

Det handlar aldrig om copy/paste

Utan det handlar alltid om att med fingertoppskänsla, djupa kunskaper och i nära dialog med dig mejsla fram de bästa förutsättningarna för ditt medieval och det önskade resultatet för din butiksöppning. Fokus är på affären, dina kärnvärden och hur vi redan i butiksöppningen etablerar en långsiktigt framgångsrik relation till ditt varumärke.

 

Vill du att din nästa butiksöppning ska vara himmel eller...?

Genom att ladda ner och läsa vårt White Paper "Butiksöppningar - Himmel eller..." lär vi dig de 8 viktigaste sakerna att tänka på inför din nästa butiksöppning. Klicka på knappen nedan och gör din nästa butiksöppning till en lyckad framgång! 

 

 Ladda ner TBS White Paper Butiksöppningar - Himmel eller...