TBS Blogg

Var med och påverka Retail Awards 2018

Christian Forsman

Christian Forsman

Christian, TBS grundare och nestor, har omfattande erfarenhet av management consulting och gedigen kunskap om övergripande affärsstrategiers påverkan på marknadsföringsinsatserna. Christian är civilingenjör från Chalmers och har en MBA från Columbia Business School i New York. På fritiden är det naturupplevelser och segling i kombination med ett brinnande intresse för matlagning som gäller.

retail awards_blogg.jpg

Retail Awards är Svensk Handels årliga evenemang och Sveriges största handelsgala. Syftet med Retail Awards är att lyfta fram, belöna och hylla framgångsrika företag, personer och satsningar inom handeln.
Galan har hållits i tio år och efter så lång tid känns det oerhört spännande att få vara en del av den explosionsartade utveckling och stora förändringsprocess som handeln just nu genomgår. Att som byrå få agera stöd åt detaljhandelsföretagen i den allt mer svårbegripliga och föränderliga medievärld är ett hedrande uppdrag som vi tar på största allvar.

Som rådgivare befinner vi oss mitt i skärningspunkten mellan två stora branscher och kommunikationen som konkurrensmedel blir allt viktigare. Att då kunna bidra med erfarenhet och stöd åt marknadsförare inom handel är både oerhört stimulerande likväl som fascinerande.

Som stolt sponsor av galan i allmänhet, och Årets Butikskoncept i synnerhet, är vi oerhört tacksamma för alla förslag och nomineringar på exceptionella butikskoncept.

Priset för Årets Butikskoncept går till den butik, butikskedja eller företag som visar på ett nytänkande som inte bara lyfter butiken utan också utvecklar hela branschen. Man har vågat vara innovativa för att kunna skapa nya och smarta lösningar som berör butiksdesign, butikskommunikation och inredning. Lösningar som i slutändan ökar försäljningen, effektiviserar butiksarbetet och ökar värdet för kunderna.

Att förra året få lyfta fram Paradiset som ett spännande och framtidsinriktat dagligvaru-koncept var fantastiskt, och nu ser vi i juryn fram emot att få ta del av massvis av nya och attraktiva lösningar inom butiksledet.

Är det kanske ditt företag som sitter på detta nydanande koncept? Eller ett företag du känner till? Missa då inte chansen att tipsa juryn! Sista anmälningsdag är 6 februari 2018.

New Call-to-action