TBS Blogg

Senaste inläggen

IKEA Kök vinner Årets Butikskoncept på Retail Awards 2018

Varje år går Retail Awards av stapeln, Sveriges största handelsgala, vilket är en spektakulär tillställning med över 600 gäster varav är 36 finalister och där 12 vinnare ska koras. Utmärkelserna som delas ut ingår olika kategorier, så som årets ledare, årets tillväxtbolag och årets butikskoncept.

Var med och påverka Retail Awards 2018

Retail Awards är Svensk Handels årliga evenemang och Sveriges största handelsgala. Syftet med Retail Awards är att lyfta fram, belöna och hylla framgångsrika företag, personer och satsningar inom handeln.

Nominera någon som "Årets Butikskoncept" till Retail Awards!

Ännu är det ett tag till Retail Awards 2017 går av stapeln, närmare bestämt 15 maj. Med det sagt vill vi dock informera om att idag är sista dagen för att nominera någon person eller företag som du tycker har utmärkt sig extra mycket under året som "Årets Butikskoncept" till Retail Awards!

TBS – stolt sponsor av Retail Awards 2017

 Så var det dags igen att utse de bästa detaljhandelsföretagen i Sverige. Det sker den 15 maj på Stockholm Waterfront. Vi från TBS är med som sponsor för första gången. Den kategori vi valt är ”Årets butikskoncept”.