TBS Blogg

TBS – stolt sponsor av Retail Awards 2017

Christian Forsman

Christian Forsman

Christian, TBS grundare och nestor, har omfattande erfarenhet av management consulting och gedigen kunskap om övergripande affärsstrategiers påverkan på marknadsföringsinsatserna. Christian är civilingenjör från Chalmers och har en MBA från Columbia Business School i New York. På fritiden är det naturupplevelser och segling i kombination med ett brinnande intresse för matlagning som gäller.

Retail Awards 2017

 Så var det dags igen att utse de bästa detaljhandelsföretagen i Sverige. Det sker den 15 maj på Stockholm Waterfront. Vi från TBS är med som sponsor för första gången. Den kategori vi valt är ”Årets butikskoncept”.

Varför vi engagerar oss

Eftersom vi är specialiserade på mediefrågor för handeln så vill vi vara med där man på olika sätt lyfter fram goda exempel på duktiga företag eller personer inom denna viktiga del av näringslivet. Ett område där vårt land varit mycket framgångsrika även på en internationell nivå.

 

Vår syn på detaljhandeln

Vi på TBS arbetar ju mitt i skärningspunkten mellan den snabba medieutvecklingen och handelns snabba förändring. Vi kan media och vill vara nära bra handelsföretag. Vi är övertygade om att det här är framtidens koncept och att det bara kommer att växa i större omfattning. Teknikutvecklingen inom dessa båda sektorer är snabb och för den som kan se så finns många affärsmöjligheter att exploatera.

 

Vem vill du nominera?

Har du någon person eller något företag som du tycker har utmärkt sig under 2016? Tryck då på knappen nedan eller gå direkt till www.retailawards.se och gör en nominering. 

Sista dag är den 6 februari så det är inget att vänta på!

Välkommen till galan!

 

Jag vill göra en nominering!