TBS Blogg

Är du vår nya Social Media Manager?

Olle Borgstav

Olle Borgstav

Byråchef Stockholm

TBS-personal-620x432


Vill du bli vår Social Media Manager?


Därför ska du söka jobbet!

Du blir en nyckelperson i vår utökade satsning på sociala medier. Vi är en familjär organisation under tillväxt som erbjuder dig en stimulerande arbetsmiljö med stort eget ansvar och ett riktigt bra team samt spännande kunder. Vi sitter på Sveavägen i Stockholm.

Som Social Media Manager ansvarar du för att utarbeta strategier och medieplaner för våra kunder i främst de sociala mediekanalerna. Du arbetar rådgivande och har löpande kontakt med våra kunder, samarbetspartners, medier, byråer och medarbetare på TBS för att hitta optimala lösningar.


Vem är du?

Du är en proaktiv lagspelare med specialistkunskap om, och intresse för, hur de sociala digitala mediekanalerna bäst används för att skapa framgångsrika och optimerade kampanjer utifrån kundernas varumärke, konkurrenssituation, målgrupp och kampanjmål. Har du dessutom kunskap om övriga digitala mediekanaler är detta ett plus.

Du har flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, är van att arbeta i team och att klara uppsatta deadlines. Som person är du strukturerad, noggrann och har hög energi. Du har lätt för att skapa goda relationer med kund, medier och kollegor.

 

Vilka är vi?

Vi är en fristående mediebyrå som erbjuder strategisk medierådgivning, analys, planering och inköp i alla mediekanaler. Med databaserade verktyg och medarbetare som insiktsfullt kan koppla ihop medieeffekter med affärseffekter, försöker vi alltid skapa medieplaner som gör skillnad.

Ambitionen är att våra kunder och samarbetspartners ska tycka att vi är en riktigt bra mediebyrå, varje dag.

 

Så söker du jobbet

Tycker du att tjänsten låter intressant? Maila dina kontaktuppgifter och din LinkedIn-profil till Kenny Hallberg; kenny.hallberg@media720.se. Det går naturligtvis även bra att slå Kenny en signal på tel. 08- 554 205 46 om du vill veta mer om jobbet. Intervjuer sker löpande.