TBS Blogg

Nominera någon som "Årets Butikskoncept" till Retail Awards!

Christian Forsman

Christian Forsman

Christian, TBS grundare och nestor, har omfattande erfarenhet av management consulting och gedigen kunskap om övergripande affärsstrategiers påverkan på marknadsföringsinsatserna. Christian är civilingenjör från Chalmers och har en MBA från Columbia Business School i New York. På fritiden är det naturupplevelser och segling i kombination med ett brinnande intresse för matlagning som gäller.

Ännu är det ett tag till Retail Awards 2017 går av stapeln, närmare bestämt 15 maj. Med det sagt vill vi dock informera om att idag är sista dagen för att nominera någon person eller företag som du tycker har utmärkt sig extra mycket under året som "Årets Butikskoncept" till Retail Awards!

Retail-Awards-2017.png

 

Årets butikskoncept

Årets butikskoncept visar på ett nytänkande som inte bara lyfter butiken utan också utvecklar hela branschen. Det är en butik, butikskedja eller annat företag som har skapat nya och smarta lösningar som berör butiksdesign, butikskommunikation och inredning. 
Det handlar om smarta lösningar – stora såväl som små – i butik som ökar försäljningen, effektiviserar butiksarbetet och ökar värdet för kunderna. Kanske väcker det här tankar om någon som du skulle vilja nominera?

Varför butikskoncept?

Vi har valt att vara sponsorer för årets butikskoncept helt enkelt för att vi inte vill recensera vårt eget arbete. Vi vill stödja och lyfta fram detaljhandeln men inte utsättas för risken att det blir en diskussion om jäv. Vi håller ju på med reklam och media så det skulle kunna finnas en risk att en vinnare inom en närliggande kategori skulle kunna ifrågasättas om vi satt med i juryn.

Du kan antingen motivera din nominering direkt på Retail Awards webbplats eller genom att klicka på knappen nedan:

Jag vill göra en nominering!